dinsdag 6 februari 2018

RAPPORT


Op Zorgkaart Nederland schrijf je een eerlijke waardering over een zorgaanbieder. Mijn review over het Zorghuis in de categorie: dementie.

Zodra je binnenstapt bij het Zorghuis ben je thuis. Dat komt door de prachtige locatie met omheind park (minpuntje is dat niet alle kamers beschikken over een eigen badkamer), de excellente persoonlijke verzorging en aandacht, het plezierige contact met de (be)leiding waar alles bespreekbaar is, en vooral door de ongedwongen huiselijke sfeer waar de stuk voor stuk professionele lieve, hartelijke, geduldige m/v verpleegkundigen, verzorgsters, activiteitenbegeleidsters en overige medewerkers de wensen van de bewoners van de ogen aflezen. Bij het Zorghuis kun en mag je zijn zoals je bent!

Rapport:


Afspraken: 8

Verpleging: 9

Omgang medewerkers: 10

Kwaliteit van leven: 9

Luisteren: 10

Accommodatie: 9


Gemiddeld cijfer: 9.2

Ik gun het team een dikke 10, maar er moet ruimte blijven voor vooruitgang. Toch?! Nu niet meteen allemaal de verhuisdozen inpakken. Er is een wachtlijst. Inschrijven kan via: Zorghuis Nederland. Mijn kostje daar is gekocht: pappi laat het stenen tuinhuisje aan mij na. (zie blog Tweede Huis)